| Autor |
Treść wiadomości |
|
avp1410
|
 Jak uzyskac ip osoby na gg
czesc sorki ze zawracam glowe takimi banalami.
jakis czas temu jakas gnida wlazla mi na gg nie wiem jak uzyskal haslo mowi ze ma odpowiedni program.Z kopiowal sobie archiwum i teraz robi mi dziwne rzeczy ale nie otym mowa
po 1 czy moge jakos uzyskac ip tego goscia
po 2 czy rzeczywiscie tak latwo zdobyc takie informacje jak archiwa gg
jak ktos wie niech pomoze please
dzieki
|
|
|
 |
|
Balu
|
w kadu możesz to zobaczyć jak kolo jest dostępny(ale to pod linem) 
_________________ OC dla początkujących
|
|
|
 |
|
avp1410
|
w tym problem ze zawsze jes niedostepny i mam winde
podam wam numer pajaca 4207753
jak komus sie uda sprawdzic jego ip to niech mi podesle
z gory dzieki
i czyjest inny SPOSOB na sprawdzenie Ip
|
|
|
 |
|
voytekk1
|
_________________ | Athlon XP 2000+@10x210-1,825V | Epox 8RDA+ rev 1.1 | 2x256MB Twinmos 420MHz 2,5-3-3-10 2,9V | Radeon 9550 Gigabyte 128/128 - 250/400@480/570 | WD Caviar 40GB 7200rpm JB + Seagete 7200.10 250GB | Topower TOP-350 | Pentagram Freezone QC-80AlCu | Logitech B58 | Logitech UltraX Flat | Creative p380 | Eizo F55S | canon ip2000
|
|
|
 |
|
Dagger
Moderator
|
W Power gg we wtyczce IWIGILATOR da sie sprawdzić IP, ale pod warunkiem, że chociaz raz po zainstalowaniu będziesz miała ta osobe jako dostępną 
_________________ ...... (J) ......
|
|
|
 |
|
crazy
|
1.Mozna o ile gosciu ma cie na liscie kontaktow i jest dostepny(to wtedy to co voytekk1 podal)
2.Mozna, o ile masz jakis serwer trojana uruchomiony, lub gosciu ma fizyczny dostep do twojego kompa, no chyba ze gosciu jest mega hiper duper super hackerem a ty zero zabezpieczen, w co bardzo watpie.
//do skrobane:
2.No chyba ze jestes w sieci to gosciu mogl Cie ze sniffowac.
|
|
|
 |
|
avp1410
|
dziekuje za pomoc sprobuje tym power gg jak go zlapie to moze bede mial jego ip
co do zabezpieczen to mam windowsa xp zapore oraz zone alarm nie jestem w sieci jestem poza granica polski a ta menda mi wlazla na kompa mowi o sobie ze jest mega hiper duper haker bo do bankow sie wlamuje . poprostu jakis pajac sie na mnie uwzial.
a ja mu nic nie moge zrobic caly czas na niewidocznym i nie dostepnym siedzi czasami cos do mnie zagada ale glownie to nie mam z nim o czym gadac
dzieki wszystkim za pomoc i jak na cos jeszcze wpadniecie dajcie znac
pozdrowienie ze szkocji
i jak mozecie to napiszcie czy bte programy wystarcza do zabezpieczenia jak nie to dajcie nazwy jakis lepszych lub linki do ich pobrania
cheers
|
|
|
 |
|
maarchewa
|
sory ale powiedz mi co ci da jego IP ???? co do zabezpieczen to firewall styknie a jaki to odsylam do innej dyskusji na tym forum.
_________________ AMD Athlon XP 2400+@2310MHz (11 * 210 MHz, 1,82V real) | ASUS A7N8X-X | Gigabyte Radeon 9550 | Seagate Barracuda 7200rpm 80GB | Twinmos DDR 512 RAM 400Mhz | Feel 300W
http://www.pc-security-online.com
|
|
|
 |
|
avp1410
|
mam znajomych w tepsie mysle ze to cos da no, chyba ze masz inny pomysl na wytropienie
|
|
|
 |
|
maarchewa
|
powiem jedno: jestem przekonany w 99% ze ten adres IP ci nic nie da... ale zycze powodzenia
_________________ AMD Athlon XP 2400+@2310MHz (11 * 210 MHz, 1,82V real) | ASUS A7N8X-X | Gigabyte Radeon 9550 | Seagate Barracuda 7200rpm 80GB | Twinmos DDR 512 RAM 400Mhz | Feel 300W
http://www.pc-security-online.com
|
|
|
 |
|
avp1410
|
a masz jakis inny pomysl ??
|
|
|
 |
|
Spoko
|
Jedyne to zainstalowac TLENA i sciagnac pluga zahadum tools. Tam jest wtyka k.info. wlaczamy i na kontakcie PPM i .info
No i pingujemy:)
_________________ [you] :]
|
|
|
 |
|
avp1410
|
dzieki "spoko" sprawdze
|
|