mam w swojej płytce stary bios ale nie wiem jak go przeinstalować i jaki znaleźć??? Co może mi dać zmiana firmware'u w mojej karcie grafiki??? Prosze o odpowiedzi. I z góry dziękuje.
maciek971
A jaka karta??
_________________ Walcz mimo, że wszyscy się poddadzą, idź mimo, że wszyscy się zatrzymają, zmieniaj mimo, że nie będziesz widział efektów tych zmian. Pewnego dnia zobaczysz i uśmiechniesz się w ciszy.
Skoczek
Z tego, co zrozumiałem to chcesz wgrać nowy BIOS do płyty głównej i karty graficznej, tak?
Więc zapraszam na ten link:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1183&t=93 I tam jest program do identyfikacji sprzętu.
Potem sprawdź nazwę/model płyty głównej i karty graficznej no i podaj go tutaj to pogadamy o zmianie BIOSu
_________________ Motocykl Jest Bogiem, Freestyle Nałogiem, Prędkość Zabawą a Stunt Podstawą!!!
Mój świat... Moje życie... Moje marzenia... Moja miłość... O co chodzi? O Motocykle rzecz jasna:-)
:Co może mi dać zmiana firmware'u w mojej karcie grafiki???
Na 99% nic, to nie płyta główna gdzie zmiana biosu ma "jakieś" znaczenie.
No zależy...
Jak to bardzo stara karta to może dużo zmienić, poprawić błędy itp.
Ale jak to jakaś nowa seria to po prostu będziesz miał nowego BIOSa - heh
_________________ Motocykl Jest Bogiem, Freestyle Nałogiem, Prędkość Zabawą a Stunt Podstawą!!!
Mój świat... Moje życie... Moje marzenia... Moja miłość... O co chodzi? O Motocykle rzecz jasna:-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość