|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy | Hotele | rejsy morskie | news Poland | Szlabany elektryczne |
tanie kredyty |
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Treść wiadomości |
|
bodzia33
|
 pomoc
Zwracam się o pomoc do wszystkich ludzi dobrej woli. Jestem osobą samotnie wychowującą dwoje dzieci,ich ojciec nie żyje,niedawno straciłam pracę,od tej pory utrzymujemy się z renty rodzinnej i zasiłku rodzinnego a to naprawdę niewiele,mam zaległości w płaceniu rachunków za energię elektryczną,do czwartku mam ostateczny termin ,żeby wpłacić 1000 zł za zaległe rachunki w przeciwnym razie odłączą mi prąd,nie mam pieniędzy i nie zapłacę w tym terminie,jeżeli mógłby mi ktoś pomóc finansowo to podaję numer konta na który można wpłacać pieniądze PKO BP SA28102042740000150200288753
|
|
|
 |
|
Skoczek
|
 Re: pomoc
Naciągacz, czy prawda? O to jest pytanie...
_________________ Motocykl Jest Bogiem, Freestyle Nałogiem, Prędkość Zabawą a Stunt Podstawą!!!
Mój świat... Moje życie... Moje marzenia... Moja miłość... O co chodzi? O Motocykle rzecz jasna:-)
Śmierć tego forum nastąpiła około połowy roku 2008.
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość |
|